Qui Som

El 17 de desembre de l’any 1998 es constitueix una associació dirigida a satisfer les necessitats dels ramaders d’Alcarràs i la comarca del Segrià amb el nom de Associació de Ramaders de Boví de Carn d’Alcarràs.

Al llarg d’aquests anys ha anat en continu creixement tant a nivell de socis, com de facturació, com a nivell burocràtic.

En un començament no estava molt clar que fos tant vital pel sector ramader una Associació per gestionar la part burocràtica de les explotacions, però tal i com han anat passant els dies és va fent evident, amb el gran volum que aquesta va adquirint, que és necessari descarregar al ramader d’aquesta feixuga tasca puguent-la delegar.

El continu creixement de les obligacions que tenim davant el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Alimentació i Medi Natural, així com la traçabilitat dels animals (dibs) fan denotar la gran utilitat de l’A.R.B.

Fins aquí ha estat la raó d’ésser de l’ARB, però el panorama actual ens porta a continuar treballant , a profesionalitzar-nos el que calgui i sobretot ha estar units en la defensa del nostre sector, de cadascuna de les explotacions que forma part de l’Associació.

En aquests moments hem de estar junts i defendre des de la més petita de les entitats i associacions els nostres interessos.

Nosaltres, l’ARB, fem sentir les veus d’un grup important i decisiu a les associacions i sindicats de major àmbit.

Tanmateix, al nostre apartat de serveis veureu, pels que no ens coneixen, que no som, tan sols, un grup reivindicatiu i defensor del nostre sector: L’assoc. ha crescut cap a diferents vertents en el seu afany d’ajudar i millorar la tasca ramadera. Així som Entitat Col·laboradora i Entitat Gestora del Daam per treballar moviments del SIR, fer guies, DUN…de la DGA aragonesa per treballar guies, PAC….; Entitat d’Assessorament amb la creació d’un lloc de treball per un veterinari que ajuda, col.labora i assessora als ramaders; obertura d’un dispensari de medicaments per qualsevol espècie animal ubicada en una marca oficial (no tancat per tant només al subsector vacú).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s